The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret online oversætter – Levering inden for 24 timer

The Native Translator er et oversættelsesbureau, som er certificeret i overensstemmelse med EN 15038. Vi tilbyder statsautoriserede translatører og hurtige oversættelser af høj kvalitet, som er gyldige i det land, hvor de påtænkes at skulle bruges.

Reglerne vedrørende statsautoriserede oversættelser er forskellige fra land til land. Derfor er det vigtigt, når du bestiller en certificeret oversættelse, at du tydeligt angiver i hvilket land og til hvilket formål, oversættelsen skal bruges. The Native Translator kan, takket være vores globale netværk, levere certificerede og statsautoriserede oversættelser, som er gyldige overalt.

Har du brug for en statsautoriseret online oversætter, så er vi verdens hurtigste og kvalitetssikre online oversættelsesbureau. Klik på “Opens internal link in current windowFå et Tilbud”, og et minut senere ved du, hvad din oversættelse vil koste.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 såvel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansoversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse og medicinsk oversættelse til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriserede oversættelser online.