The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret engelsk oversættelse udført af modersmåloversættere online

Universiteter så vel som regeringsenheder og domstole kræver næsten altid en statsautoriseret oversættelse.

The Native Translator har et verdensomspændende netværk af certificerede og statsautoriserede indfødte oversættere, som direkte online udfører hurtige, kvalitetssikre oversættelser. Takket være vores effektive organisation og store ydeevne kan vi tilbyde certificeret oversættelse billigere og hurtigere end næsten alle konkurrenter.

Når du anvender vores service, vil du få et tilbud på få sekunder, uden at skulle afgive nogen personlige data. Hvis du skulle komme til at gøre det, kan du være sikker på, at de ikke bliver givet videre. Hele vores personale, heriblandt vores oversættere, er alle forpligtet af vores fortrolighedserklæring.

Vi er verdens hurtigste, kvalitetssikre online oversættelsesbureau. Klik på “Opens internal link in current windowFå et Tilbud”, og et minut senere ved du, hvad en statsautoriseret engelsk online oversættelse vil koste. Her kan du få et tilbud på din opgave i løbet af få sekunder og modtage din oversættelse inden for aftalt tidsramme.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Ønsker du at bestille en Opens internal link in current windowstatsautoriseret engelsk oversættelse, er The Native Translator det rette sted at gøre dette.