The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret oversættelse af gymnasiale eksamensbeviser, bevis for universitetseksamen og andre beviser og attester.

Hvis du overvejer at studere eller arbejde i udlandet, skal du oversætte dine beviser og arbejdsattester til det sprog, som er det officielle i det land, du ønsker at arbejde eller studere i. Som oftest kræves, at disse dokumenter er oversat af en statsautoriseret oversætter. Vi kan hjælpe dig! 

The Native Translator laver professionelle oversættelser af bevisdokumenter som gymnasiale eksamensbeviser, bevis for universitetseksamen og andre attester og dokumenter som f.eks. personnummerbevis, vielsesattester ag skilsmissedokumenter til over 100 sprog. Da kravene til en autoriseret oversættelse ikke er ens over hele verden, er det vigtigt, at din oversættelse foretages af en oversætter, som er autoriseret eller certificeret i det land, hvor du ønsker at anvende den. Du skal derfor henvende dig til et firma, som har den rigtige kompetence og som kan levere det, du faktisk har brug for.

Oversættelse af beviser for studier i USA

Hvis du f.eks. anvender en i Danmark autoriseret oversæter til din oversættelse, når du skal studere i USA, så skal denne stemples af Notarius Publicus og derefter legaliseres af udenrigsministeriet for at accepteres. Vi anvender derfor altid oversættere, som er certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. I USA har vi vores egen notar, som håndterer hele processen for os, og sender også oversættelsen direkte til skolens optagelsesenhed, hvilket oftest er et krav.

Oversættelse af beviser for studier i Europa

I Europa skal vi acceptere hinandens autoriserede oversættelser i henhold til "servicedirektivet", men det er ikke altid tilfældet. Derfor anvender vi altid oversættere, som er certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Oversættelse af beviser for studier i Australien

Præcis som i USA har vi i Australien adgang til certificerede oversættere og notarer, og vi kan levereoversættelse af dit eksamensbevis direkte til skolen, hvis dette kræves. Normalt håndterer vi dette inden for 48 timer.

Hvad koster det?

Indscan dit eksamensbevis og upload det til vores portal ovenfor eller længst nede på siden. Du skal regne med ca. EUR 70 pr. side. Det varierer dog noget afhængigt af målsproget.

Verdens største leverandør af statsautorisert oversættelse online

Med over 5000 oversættere over hele verden er vi en af verdens største leverandører af online-oversættelse og markedsførende, når det gælder autoriseret oversættelse online. Vi oversætter dit dokument, så de også bliver accepteret af den myndighed eller den skole, hvor du har søgt ind. Vi har kompetencen - statsautoriseret translatører!