The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Professionel italiensk oversættelse

Professionel italiensk oversættelse til markedets bedste pris

Siden 2005 har The Native Translator været et af de førende oversættelsesbureauer af italienske oversættelse. Vi er ISO 17100 certificeret og oversætter alle former for tekster mellem dansk og italiensk, men har særlig stor erfaring inden for vores 4 hovedområder: jura, teknik, økonomi og marketing. Her har vi dybtgående kendskab til fagterminologien og oversætter på alle niveauer.

Italiensk fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik

Vi laver kvalificerede fagoversættelser mellem italiensk og mere end 30 andre sprog. Med fagoversættelse mener vi en oversættelse, der kræver, at oversætteren har en dybdegående viden indenfor det emne, der oversættes. Det kan være juridisk viden eller fx faglig viden indenfor medicin.

Vi leverer italiensk - dansk og dansk - italiensk oversættelse inden for:

  • Elektronik og husholdningsudstyr
  • Miljøvidenskab
  • Finansielle tjenester
  • Informationsteknologi
  • Juridiske tjenester
  • Medicin og lægemidler
  • Offentlig sektor
  • Telekommunikation
  • Rejser, turisme og fritid

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i italiensk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt italiensk sprogbruger oversætter til italiensk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Autoriseret oversættelse mellem italiensk og mere end 30 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra italiensk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Leveringstider for oversættelser til og fra italiensk

Da vi ofte har mange oversættelser, skal du regne med ca. 1-3 dage til en italiensk oversættelse.

Sådan behandles dit dokument – Fortroligt        

Alle henvendelser bliver behandlet strengt fortroligt, og dit dokument bliver kun set igennem af vores projektleder og oversætteren. Alle, som arbejder for eller sammen med The Native Translator, er underlagt tavshedspligt, så du kan trygt sende dine dokumenter til os.

Her bestiller du en oversættelse til eller fra italiensk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra italiensk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra italiensk direkte over internettet.

Få dit personlige tilbud