The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Velkommen til the native translator!

Som ISO17100 certificeret oversættelsesbureau kan vi garantere topkvalitet og hurtige online-oversættelser af enhver tekst på over 100 sprog.  

Hvordan kan det lade sig gøre? Det er enkelt. Vi har et team spredt over hele verden!

Over 5500 professionelle oversættere arbejder for os på verdensplan.
Det giver os mulighed for at levere fejlfrie oversættelser hurtigt ved hjælp af højt kvalificerede modersmålsoversættere.

Et hurtigt, billigt og professionelt oversættelsesbureau – kvalitetsoversættelser til enhver tid og lejlighed.

VORES MISSION:

Vi stræber efter at tilbyde dig fremragende professionelle oversættelser hurtigere, lettere og billigere end nogen anden udbyder. Vores oversættelsesbureau vil oprette den perfekte online-oversættelse for dig på et sprog efter dit valg. Derudover er vi det hurtigste oversættelsesbureau i verden med vores ekspresservice, der sikrer hurtige behandlingstider. Du modtager en oversættelse af din tekst i topkvalitet inden for få timer. Ethvert dokument, du modtager fra os, er omhyggeligt og professionelt oversat af en af vores eksperter. Vi kan lave autoriserede, bekræftede oversættelser online og sende dem til dig på e-mail inden for få timer, komplet med al nødvendig dokumentation. Du kan betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay. Så nemt er det!

Vores netværk:

Vi anvender mange autoriserede oversættere, så den tjeneste tilbyder vi også. har du behov for en oversættelse på vegne af en stor virksomhed eller en offentlig institution, så besøg vores erhvervssider Opens external link in new window The Business Translator, som anvender mere end 5500 oversætter i vores globale netværk. Vores oversættere kan ikke blot prale med at tale flydende på deres modersmål – de er sande mestre i at anvende fine nuancer eller hverdagssprog, når der er behov for det. Uanset om det drejer sig om komplekse dokumenter, tekniske manualer, retsdokumenter eller informativ litteratur taler vi dine kunders sprog og opfylder dit behov for ekspertoversættelser.   

Vores gebyrer:

Som et førende oversættelsesbureau arbejder vi sammen med de bedste internationale oversættere, som dagligt skriver på deres modersmål, og som har det perfekte greb om såvel moderne udtryksformer som de nyeste erhvervstermer. En standard-A4-side koster normalt fra €40 at oversætte uden yderligere skjulte omkostninger!

Har du behov for en autoriseret oversættelse, ekspertoversættelser, eller har du andre oversættelsesbehov, har vi de rigtige oversettere for dig. Selv hvis det involverer mere "eksotiske" sprog. Alt i alt er The Native Translator ekspert i nøjagtig oversættelse – hurtigt, enkelt og til en fair pris. Få dine dokumenter oversat professionelt online bakket op af vores garanti som et ægte globalt oversættelsesbureau! 

 


Björn Hallberg - CEO The Translator Group

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet.

Kundeanmeldelser

efko
World Health Organization
United Nations
Sony
Samson
Hilton
Hasen Bräu München
General Motors Corporation
General Motors
<
>