The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialtilbud til erhvervskunder!

Erhvervskunder og myndigheder, der regelmæssigt anvender vores oversættelsestjeneste, kan drage fordel af en aftale, der tilbyder mange ekstra ydelser! Det er blot en måde, hvorpå vi kan arbejde effektivt og succesfuldt sammen med dig.

Hvad omfatter en erhvervsaftale?

Erhvervskunder med en erhvervsaftale kan uploade tekster, der skal oversættes, direkte ind i vores håndteringssystem til oversættelser og hente dem samme sted. Det gør hele oversættelsesprocessen så let, ligefrem og sikker som mulig. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte din personlige projektleder, som vil besvare dine spørgsmål. Da det ikke er nødvendigt at sende information via e-mail under en erhvervsaftale, er din datasikkerhed garanteret – noget der er meget vigtigt for os. Desuden opretter vi en "terminologiordbog" for dig. Dermed oversættes dine tekster med samme høje kvalitet samtidig med, at der anvendes den korrekte terminologi for din virksomhed.   

Certificeret kvalitet

Kommunikation – på ethvert sprog – er afgørende for din virksomheds succes. En dårlig oversættelse kan påvirke din virksomhed negativt. Det gør garanti for kommunikation i høj kvalitet endnu vigtigere. The Translator Group er certificeret i henhold til såvel den ISI 17100 som den nordamerikanske CAN/CGSB‐131.10-standard  – som en garanti for høj kvalitet.

Oversigt over fordele ved en erhvervsaftale

  • Enkel proces
  • Omkostningsbesparende
  • Øget datasikkerhed
  • Garanteret kvalitet
  • Månedlig fakturering frem for forudbetaling
  • En personlig kontaktperson, der kender dit projekt. 

Kontakt os!

Vores division Corporate Services håndterer vores erhvervskunders behov via:
Opens external link in new windowThe Business Translator eller Opens window for sending emailemail. Vi ser frem til at høre fra dig!

EN 15038

LICS

Kvalitetsstandarden DIN EN 15038:2006 er en europæisk standard for leverandører af oversættelsestjenester, som lever op til visse krav til personalemæssige og tekniske ressourcer, kvalitetskontrol, projektledelse, kontraktmæssige forhold over for kunder og tjenesteudbydere osv. Den sikrer f.eks., at der garanteres høj kvalitet, idet oversættelser skal korrekturlæses af en anden højt kvalificeret oversætter.

CAN/CGSB-131.10

Dette er den nordamerikanske pendant til den europæiske EN 15038-standard for leverandører af oversættelsestjenester, som lever op til visse krav til personalemæssige og tekniske ressourcer, kvalitetskontrol, projektledelse, kontraktmæssige forhold over for kunder og tjenesteudbydere osv. Den sikrer f.eks., at der garanteres høj kvalitet, idet oversættelser skal korrekturlæses af en anden højt kvalificeret oversætter.