The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Teknisk fagoversættelse af dokumenter og tekster mellem 25 sprog.

The Native Translator foretager kvalificeret teknisk oversættelse af dokumenter og tekster direkte over internettet. Med over 5.000 specialiserede tekniske fagoversættere kan vi håndtere både store og flersprogede projekter.

Vi er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, hvilket stiller store krav til både personer, vi ansætter som oversættere, og til vores interne kvalitetsprocedurer. I en god oversættelse skal fakta, budskaber og sproglig kvalitet og ikke mindst en god målgruppetilpasning være til stede, før oversættelsen skal kunne anses som veludført. Når det gælder teknisk oversættelse, som ved al oversættelse, er en korrekt terminologi naturligvis altafgørende.

Filer og formater

Vi håndterer alle typer filer og formater, uanset om det gælder behandling af tekstdokumenter, enkle tryksager, som f.eks. brochurer eller brugsanvisninger, eller mere avanceret produktion af f.eks. flersprogede manualer eller håndbøger

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på  Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere tekniske fagoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.