The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Professionelle tekniske oversættelser

Branchens førende tekniske oversættelser

Teknisk oversættelse er oversættelse, der kræver brug af en teknisk oversætter – en person med en god forståelse for emnet og viden om specialiserede brancheudtryk såvel på kildesproget som på målsproget. 100 % nøjagtighed uden spor af antagelser er af største vigtighed i oversættelser for produktion, konstruktion, kemisk industri, bilindustri og byggebranchen. Vores tekniske oversættelser udføres af kun af ekspert med indgående kendskab til det pågældende område. 
Vores oversættere har målsproget som modersmål og er kyndige på området, så oversættelserne lyder lige så godt som originalen. Vores oversættere er klar over kompleksiteten ved oversættelse af tekniske manualer/rapporter over hele verden. Vi har indført strenge kontrolpunkter forskellige steder i oversættelsesprocessen for at sikre, at der ikke går på kompromis med nøjagtigheden, og der leveres 100 % kvalitet. 

Oversættelse af specialiserede tekniske manualer eller vejledninger.

Tekniske forfattere kræver bedst mulig kvalitet af oversættelsen af deres tekst, og ved oversættelse af tekniske manualer eller vejledninger er vores første prioritet at udvælge den rigtige oversætter med den rette branchespecifikke viden og erfaring.  De fleste brancher har deres eget specifikke leksikon over sprog og konventioner, der bedst muligt beskriver deres bestemte teknologier.  Teamet hos The Native Translator tager højde for branche og målgruppen for den oversatte tekst ved udvælgelse af de oversættere, der er bedst egnede baseret på en kombination af sprog og branchekendskab.  Vi arbejder kun med professionelle oversættere, der oversætter konsistent inden for et bestemt teknisk område, og da vi har mange års erfaring som teknisk oversættelsesbureau, har vi etableret langvarige relationer med kunder inden for alt lige fra industrielle lasere til børnehavepædagogik. 

Det, vi oversætter under teknisk oversættelse

  • Tekniske manualer
  • Tekniske tegninger
  • Sikkerheds-/driftsvejledninger
  • Flymanualer
  • Tekniske planer
  • Datablade
  • Instruktionsbøger til biler
  • Konstruktionsspecifikationer
  • Brugervejledninger

Hurtig levering

Udover et team af oversættere og en dedikeret projektleder tilbyder vi kort leveringstid og overholdelse af vores kunders kvalitetskrav.

Kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser

Vores oversættere og translatører har en universitetsuddannelse som oversættere og har lang erfaring med kvalificeret teknisk oversættelse. Vores organisation er certificeret i henhold til ISO17100 med Austrian Standard som certificerende organ, og vi giver kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os på Opens window for sending email e-mail.

Du kan få dit tilbud på under 1 minut og bestille din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.