The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse til portugisisk inden for jura, økonomi, medicin og teknik.

Professionelle fagoversættere og autoriserede oversættelser til og fra portugisisk direkte online.

Vi foretager kvalificeret oversættelse af dokumenter og tekster til og fra portugisisk inden for økonomi, jura, medicin og teknik. Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de oversættelser, vi udfører.

Hvilken kompetence har The Native Translators portugisiske oversættere?

Vi arbejder udelukkende med universitetsuddannede oversættere, der har portugisisk som modersmål og bor og lever i et land, hvor sproget tales, så de er opdaterede med den aldrig stillestående sprogudvikling. Samtidig med, at vores oversættere er meget dygtige lingvister og har lang erfaring, er de også branchespecialister og kender terminologien inden for det specifikke emneområde, de oversætter. Vi oversætter til alle varianter af portugisisk.

Autoriseret dansk og portugisisk oversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse mellem dansk og portugisisk omfattende autoriseret portugisisk oversættelse af f.eks. aftaler, domsafgørelser, kontrakter, eksamensbeviser, registerudtræk osv. Her kan du læse mere om  Opens internal link in current windowautoriseret oversættelse.

Portugisisk oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificerede i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards, som er certificerende myndighed. Dette giver naturligvis dig som kunde en stor tryghed. Vores kvalitetsgaranti betyder, at de portugisiske oversættelser, vi foretager, er korrekte både sprogligt og terminologisk. En enkel angivelse af, hvordan vores kunder opfatter os, præsenteres løbende på vores hjemmeside i form af Trustpilot.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde en meget streng fortrolighed, og alle vores medarbejdere er bundet af en fortrolighedsaftale.

Sikker betaling online

Du kan betale for din oversættelse med dit kreditkort direkte online via PayPal eller Saferpay – en sikker schweizisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktoplysninger

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « Opens external link in new windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau og en del af The Translator Group – en global sprogvirksomhed. Vi foretager tekniske oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, økonomiske oversættelser samt autoriserede oversættelser til og fra portugisisk.