The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse til og fra polsk inden for jura, økonomi, medicin og teknik.

Professionelle fagoversættere og autoriserede oversættelser til og fra polsk direkte online.

Vi foretager kvalificeret oversættelse af dokumenter og tekster til og fra polsk inden for økonomi, jura, medicin og teknik. Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de polske oversættelser, vi udfører.

Hvilken kompetence har The Native Translators polske oversættere?

Vi arbejder udelukkende med universitetsuddannede oversættere, der har polsk som modersmål og bor og lever i Polen, så de er opdaterede med den aldrig stillestående sprogudvikling. Samtidig med, at vores oversættere er meget dygtige lingvister og har lang erfaring, er de også branchespecialister og kender terminologien inden for det specifikke emneområde, de oversætter.

Polsk autoriseret oversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse mellem polsk og 25 andre sprog omfattende autoriseret polsk oversættelse af f.eks. aftaler, domsafgørelser, kontrakter, eksamensbeviser, registerudtræk osv. Her kan du læse mere omOpens internal link in current window autoriseret oversættelse.

Polsk oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificerede i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards, som er certificerende myndighed. Dette giver dig som kunde en stor tryghed. Vores kvalitetsgaranti betyder, at de polske oversættelser, vi foretager, er korrekte både sprogligt og terminologisk. En enkel angivelse af, hvordan vores kunder opfatter os, præsenteres løbende på vores hjemmeside i form af Trustpilot.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde en meget streng fortrolighed, og alle vores medarbejdere er bundet af en fortrolighedsaftale.

Sikker betaling online

Du kan betale for din oversættelse med dit kreditkort direkte online via PayPal eller Saferpay – en sikker schweizisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktoplysninger

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending email e-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « Opens external link in new window vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau og en del af The Translator Group – en global sprogvirksomhed. Vi foretager tekniske oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, økonomiske oversættelser samt autoriserede oversættelser til og fra polsk.