The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialistoversættelser og certificerede oversættelser til og fra fransk

Specialistoversættelser til og fra fransk inden for jura, medicin og teknologi direkte via internettet foretaget af et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau 

Når du har behov for hurtig adgang til franske oversættelser af høj kvalitet, er vi løsningen. Med mere end 5000 professionelle specialistoversættere, der arbejder for os, er vi ikke kun et af Europas største oversættelsesbureauer, men vi rangerede i 2014 og 2015 også blandt Top 100 på globalt plan ifølge Common Sense Advisory, et konsulentbureau med base i Boston.

Franske specialistoversættelser og certificerede oversættelser online.

Vi håndterer alle typer af oversættelser til fransk, fra franske specialistoversættelser inden for medicin, teknologi og jura til certificerede franske oversættelser af f.eks. domstolsafgørelser, kontrakter, registerudtræk, osv.

Modersmålstalende ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde får en specialistoversættelse af høj kvalitet, der giver større effekt hos modtageren. Vi leverer oversættelser af høj kvalitet udført af oversættere, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden og
  • oversætter til deres franske modersmål.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er klar til at svare på din forespørgsel døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse online her <Opens internal link in current windowvis tilbud>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online via internettet.