The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Russisk til engelsk oversættelse

Russisk til engelsk oversættelse leveres af erfarne oversættere

Russisk er det officielle sprog i Rusland, Hviderusland, Kasakhstan og Kirgisistan og tales af omkring 260 millioner mennesker verden over. Det er desuden et udbredt sprog i lande som Ukraine, Moldova, Letland, Litauen og Estland samt i mindre grad i lande som tidligere har tilhørt Sovjetunionen.

The Native Translator oversætter ofte dokumenter til og fra russisk for både internationale virksomheder så vel som privatpersoner. Vi følger nogle af de strengeste procedurer for at kunne sikre vores kunder den bedste kvalitet. Hver enkelt tekst, som vi oversætter, vil blive behandlet af mindst to af vores modersmålsoversættere. Begge har erfaring i polsk til engelsk oversættelse. Udover dette bruger hele vores team CAT værktøjer for at garantere, at al terminologi er konsistent gennem hele oversættelsen. Når vi har afsluttet din oversættelse, vil vi sende alle dine dokumenter i PDF format gennem vores online system. Derudover vil vi også sende dig en papirkopi med posten, hvis du har ønsket dette.

For at kunne starte med at oversætte dine tekster, beder vi dig om at oploade dokumenterne til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du vil få oplyst prisen og leveringstiden for din oversættelse inden for ét minut. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp/rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et Opens internal link in current windowprofessionelt oversættelsesbureau med mere end 5000 modersmålsoversættere over hele verden. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i russisk til Opens internal link in current windowengelsk oversættelse og kan tilbyde certificerede oversættelser inden for finans, jura, marketing, medicin, samfundsvidenskab og IT.