The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk til engelsk oversættelse

Norsk til engelsk oversættelse leveres af faguddannede oversættere

Med kun 5 millioner mennesker, der taler norsk, har virksomheder ofte behov for at få norske tekster oversat til engelsk for at kunne nå et større marked.

The Native Translator oversætter jævnligt betydningsfulde dokumenter til og fra engelsk for både internationale virksomheder så vel som privatpersoner. Vi har indarbejdet nogle strikse metoder for at kunne garantere vores kunder kvalitet udover det sædvanlige. Hvert enkelt dokument, som vi oversætter for dig, vil blive bearbejdet af mindst to af vores modersmålsoversættere. Begge har erfaring i norsk til engelsk oversættelse. Udover dette bruger alle i vores team CAT værktøjer for at sikre sig, at al terminologi er konsistent igennem hele oversættelsesprojektet. Når vi har færdiggjort dit projekt, leverer vi alle dine dokumenter i PDF format online og sender dig en papirkopi med almindelig post, hvis du har bedt om dette.

For at komme i gang med din oversættelse, beder vi dig blot om at oploade dine dokumenter til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal uden at afgive nogle personlige oplysninger. Inden for et minut vil vi oplyse dig om en pris og leveringstiden for din oversættelse. Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os hele døgnet via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af verdens førende Opens internal link in current windowoversættelsesbureauer med mere end 5000 modersmålsoversættere. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i norsk til engelsk oversættelse og tilbyder oversættelser af dokumenter inden for finans, jura, marketing, medicin, samfundsvidenskab og IT.