The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk til engelsk oversættelse

Koreansk til engelsk oversættelse leveres af faguddannede oversættere

I både Nord- og Sydkorea er koreansk det officielle sprog. Over hele verden er der omkring 80 millioner mennesker, der taler koreansk.

The Native Translator kan oversætte betydningsfulde dokumenter til og fra koreansk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi har inkorporeret nogle strikse arbejdsmetoder for at kunne garantere vores kunder kvalitet udover det sædvanlige. Hvert enkelt dokument, som vi oversætter, bearbejdes af mindst to af vores modersmålsoversættere. Begge har erfaring i koreansk til engelsk oversættelse. Derudover bruger alle i vores team CAT værktøjer for at sikre sig, at al terminologi er konsistent gennem hele oversættelsen. Når vi er færdige med dit projekt, leverer vi alle dine dokumenter i PDF format gennem vores online system og sender dig en papirkopi med almindelig post, hvis du ønskede dette.

For at komme i gang med din oversættelse, bedes du blot om at oploade dine dokumenter til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut vil du modtage både pris og leveringstiden for din oversættelse. Har du nogle spørgsmål undervejs eller før, du starter, er du mere end velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af verdens førende Opens internal link in current windowoversættelsesbureauer med mere end 5000 faguddannede oversættere. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i koreansk til engelsk oversættelse og tilbyder oversættelser af alle former for tekster til og fra mere end 100 sprog.