The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online franske – engelske oversættelser

Fransk til engelsk oversættelse leveres af faguddannede oversættere

Fransk er et officielt sprog i 29 lande, og er modersmålet i Frankrig, Haiti, Monaco, dele af Schweiz, Belgien, Canada samt i dele af Louisiana og New England i USA. Det er desuden det fjerde mest talte sprog i Den Europæiske Union. Efter den franske kolonisering i det 17. og 20. århundrede blev fransk også introduceret til lande i Afrika og Asien, hvor man i dag kan finde mange mennesker med fransk som andetsprog. I alt estimeres det til at omkring 73 millioner mennesker har det som modersmål, og at omkring 338 millioner mennesker kan tale det.

The Native Translator oversætter dokumenter til og fra fransk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi har de strammeste arbejdsmetoder for at kunne garantere alle vores kunder den bedste kvalitet. Hvert dokument, som bliver oversat igennem os, behandles af mindst to modersmålsoversættere, der begge har erfaring i fransk til engelsk oversættelse. Vores team bruger desuden CAT værktøjer for at være sikre på, at al terminologi er konsistent gennem hele oversættelsesprojektet. Når oversættelsen er færdig, vil vi levere alle oversatte dokumenter i PDF format og sende dig en papirkopi, hvis du har ønsket netop dette.

Ønsker du at få dine dokumenter oversat af professionelle oversættere, skal du blot oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut vil vi oplyse dig om både pris og leveringstiden for din oversættelse. Har du behov for at stille os nogle spørgsmål undervejs, er du meget velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.