The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online finske – engelske oversættelser

Finsk til engelsk oversættelse foretages af erfarne oversættere

Suomi er det officielle sprog i Finland. Omkring 5 millioner mennesker taler finsk, hvilket også inkluderer mennesker i Rusland, Estland, Sverige og Norge.

The Native Translator tilbyder oversættelser af dokumenter til og fra finsk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi følger meget strenge procedurer for at kunne garantere vores kunder oversættelser af den bedste kvalitet. Hvert dokument, som vi oversætter, bliver behandlet af mindst to modersmålsoversættere, der begge har erfaring i finsk til engelsk oversættelse. Hele vores team bruger CAT værktøjer for at sikre, at al terminologi er konsistent gennem hele oversættelsesprojektet. Når oversættelsen er færdigt, leverer vi de oversatte dokumenter i PDF format og sender dig en papirkopi, hvis du har bedt om dette.

Ønsker du at få dine dokumenter oversat online, skal du blot oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut vil du modtage et tilbud med både pris og leveringstid. Ønsker du at stille os nogle spørgsmål undervejs, eller inden du går i gang, er du velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af verdens førende internal_link.gifoversættelsesbureauer, som er en del af den professionelle The Translator Group, der er baseret i Schweiz. Vi er både certificerede i henhold til den europæiske EN-15038-standard og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.