The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle arabiske – engelske oversættelser

Arabisk til engelsk oversættelse leveret af professionelle oversættere

Mere end 280 millioner mennesker verden over har arabisk som modersmål, hvoraf de fleste bor i Mellemøsten og Nordafrika. Det er det officielle sprog i 22 lande og er udbredt i skoler, universiteter, regeringer, medier samt anvendes på arbejdspladser i de pågældende lande.

The Native Translator leverer oversættelser af dokumenter til og fra arabisk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi følger strenge procedurer for at kunne garantere alle vores kunder den bedste kvalitet. Hvert dokument bliver behandlet af mindst to modersmålsoversættere, som begge har erfaring i arabisk til engelsk oversættelse. CAT værktøjer bruges af hele teamet, så al terminologi er konsistent gennem hele projektet. Derudover leverer vi det oversatte dokument i en PDF format og en papirkopi, hvis du ønsker dette.

Ønsker du at komme i gang med at få dine dokumenter oversat, kan du oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og få et tilbud inden for 1 minut. Har du nogle spørgsmål, inden du vil gå i gang, kan du kontakte os på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af verdens førende Opens internal link in current windowoversættelsesbureauer, som er en del af den professionelle The Translator Group, der er baseret i Schweiz. Vi er både certificerede i henhold til den europæiske EN-15038-standard og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.