The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelse af patientjournaler, lægejournaler anonymt online

Medicinsk fagoversættelse af patientjournaler, lægejournaler online. The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, som leverer dokumentoversættelser af høj kvalitet inden for medicin, medicoteknik og farmakologi..

Vi har arbejdet med kvalificeret medicinsk, medicoteknisk og farmakologisk oversættelse siden 2005 og foretager fagmæssig oversættelse af patientjournaler og lægejournaler direkte online helt anonymt.

Medicinske fagoversættelser stiller meget høje krav til kompetence

Medicinsk oversættelse stiller generelt meget store krav til kompetence, terminologisk viden og omhyggelighed hos den medicinske oversætter. Vores medicinske oversættere foretages altid af kvalificerede medicinske fagoversættere og sproguddannede læger med ekspertise inden for det aktuelle medicinske område.

Oversættelse af dokumenter og tekster inden for medicin og farmakologi

Medicinske oversættelser er et stort og meget bredt emneområde og omfatter alt fra afhandlinger, kliniske studier, patientjournaler og til markedsføringsmateriale som f.eks. medicinske hjemmesider.

Kvalitet du kan stole på

The Native Translator, som er en del af The Translator Group, er et globalt oversættelsesbureau med base uden for Zürich i Schweiz og er certificeret i henhold til ISO17100 – en kvalitetscertificering specifik for oversættelsesbureauer. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards, som er certificerende organ, hvilket giver dig som kunde tryghed.

Fortrolighed

Vi håndterer dagligt følsomme oplysninger og er naturligvis altid meget omhyggelige med at opretholde en streng fortrolighed. Altid at behandle vores kunders oplysninger sikkert og fortroligt er en selvfølgelighed.

Her bestiller du en medicinsk oversættelse af patientjournaler

Du kan bestille både medicinsk fagoversættelse af patientjournaler direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

Kontakt og mere information

Du kan kontakte os på Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO17100-certificeret medicinsk oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af medicinske tekster og dokumenter.