The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse af ansøgningsdokumenter

Vi oversætter ansøgningsdokumenter

Vi arbejder kun sammen med oversættere, der har målsproget som modersmål. Vi kan derfor levere en garanti for, at dit cv er oversat perfekt.   Erhvervsmæssige stillingsbetegnelser oversættes i henhold til den gyldige tekniske standard. I forbindelse med skolekvalifikationer eller fag, hvor der ikke findes en tilsvarende betegnelse på målsproget, forklarer oversætteren dette i en fodnote eller skriver det bag udtrykket i parentes. Derved kan din fremtidige arbejdsgiver se og forstå nøjagtigt, hvilke kvalifikationer du har. The Native Translator-teamet har specialiseret sig i oversættelse af dokumenter og certifikater, beseglede dokumenter, jobreferencer, praktikcertifikater, ansøgningsbilag, ansøgninger og cv'er.

Hvordan kommer oversættelsen til at se ud?

Vores oversættelser foretages professionelt og har samme layout og form som kildeteksten.

Kan I garantere fortrolighed?

Vi garanterer fortrolighed. Alle oversættere, der arbejder for The Translator Group, som The Native Translator er en del af, er bundet af fortrolighed, hvilket også gælder projektledere og administrativt personale.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler med kreditkort ved bestilling.

Her får du det bedste tilbud

Du har mulighed for at få et tilbud fra os inden for 1 minut, og du kan også bestille din oversættelse direkte online nedenfor " Opens internal link in current windowVis tilbudOpens internal link in current window ". Vi garanterer oversættelse af tre A4-sider eller 800 ord inden for 24 timer!

Dokumentoversættelser med vores kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret ifølge ISO17100-kvalitetsstandarden.  Vores arbejde er underlagt konstant overvågning i henhold til Austrian Standards, som er tjenesteudbyder af certificeringer. Det betyder, at du som vores kunde får det højest mulige niveau af pålidelighed. 
I vores oversættelsesproces korrekturlæser en anden oversætter med målsproget som modersmål den oversatte tekst i forhold til grammatik og syntaks, korrekt gengivelse af kildeteksten, stavning og tegnsætning samt fuldstændighed. Denne proces er certificeret af The Native Translator i henhold til den internationale standard ISO17100 for tekniske oversættelser. Den omfatter følgende:

  • Udvælgelse af kvalificerede personer og professionelle oversættere
  • Oversættelse efter fire øjne-princippet
  • Effektive arbejdsgange for projektledelse og produktion af oversættelsen
  • Kvalitet og projektledelse på højt niveau
  • Strategisk brug af tekniske ressourcer
  • Anvendelse af kundefeedback
  • International sammenlignelighed
  • Opfølgende kontrol af korrigerede dokumentere for at give oversætterne feedback

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO17100-kvalitetsstandarden med speciale i produktion af dokumentoversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.