The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Studentereksamensbevis - autoriseret oversættelse for alle sprog

Autoriseret oversættelse af studentereksamensbevis – bestil online nu – i hele landet

Planlægger du at studere i udlandet eller at deltage i et elevudvekslingsprogram? Kræver det universitet, du søger ind på, en oversættelse af dit studentereksamensbevis til engelsk, fransk, spansk eller til et andet sprog?

Vi udfærdiger statsligt accepterede oversættelser af studentereksamensbeviser af enhver slags. Det er i den forbindelse ligegyldigt, om du har fået dit studentereksamensbevis (bevis på berettigelse til studium ved højere læreanstalt) på et gymnasium eller på en erhvervsrettet gymnasial uddannelse og nu har brug for en officielt autoriseret oversættelse.

Oversættelser af studentereksamensbeviser behøver ikke at være dyre

Oversættelser af studentereksamensbeviser behøver ikke at være dyre. Med The Native Translator kan du have tillid til et professionelt og etableret ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med over 5.500 oversættere til diverse sprogkombinationer. Beregn nemt og hurtigt prisen for oversættelsen af dit studentereksamensbevis online « Opens internal link in current windowVis tilbud »

Autoriserede oversættelser af studentereksamensbeviser inden for 24 timer

Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til, hvor du kan downloade din oversættelse. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for nogle dage.

Autoriseret oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres af en certificeringsmyndighed hvert andet år. Det giver dig en stor sikkerhed som kunde.

For os er hemmeligholdelse en selvfølge

Vi har ofte med mange følsomme informationer at gøre og lægger selvfølgelig stor vægt på streng hemmeligholdelse.

Hvis du ønsker yderligere informationer, kan du kontakte os per Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau. Vi er specialiserede i at levere autoriserede oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.