The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret eksamensbevisoversættelse til spansk online

Her kan du, direkte online, bestille en spansk autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis.

Sådan bestiller du en oversættelse af dit eksamensbevis til spansk

1. Scan dit eksamensbevis

2. Upload det via vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal

3. Følg vejledningen, og i tre enkle trin på under 1 minut har du bestilt din oversættelse. Vi leverer ofte inden for 24 timer.

The Native Translator udfører oversættelse af eksamensbeviser til spansk direkte online, oversættelser som accepteres af skoler og universiteter over hele verden, uden at disse skal notarpåtegnes.

Kvalitet du kan stole på

Som ISO17100 certificeret oversættelsesbureau følger vi naturligvis en meget streng kvalitetssikringsproces for at sikre, at den oversættelse, vi leverer til dig, anvender korrekt terminologi og ikke mindst, at den accepteres af skolerne i det land, hvor du har til hensigt at søge om en uddannelsesplads. Vi giver garanti for dette, da vi altid anvender spanske oversættere, som er godkendte og certificerede i modtagerlandet.

Spansk autoriseret oversættelse af andre typer dokumenter

Uanset dokumenttype kan vi hjælpe dig. Vi oversætter ikke blot eksamensbeviser, men også aftaler, domme, kontrakter, kørekort, registerudtræk, fødselsattester, osv.

Når du bestiller din oversættelse, bedes du venligst notere i hvilket land, oversættelsen skal anvendes.

Ønsker du flere oplysninger, kan du nå os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.