The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret eksamensbevisoversættelse til fransk online

Her kan du, direkte online, bestille en fransk autoriseret oversættelse af dit grundskole-, gymnasie- eller universitetseksamensbevis.

Sådan bestiller du en oversættelse af dit eksamensbevis til fransk

1. Scan dit eksamensbevis

2. Upload det via vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal

3. Følg vejledningen, og i tre enkle trin har du bestilt din eksamensbevisoversættelse. Vi leverer ofte inden for 24 timer.

The Native Translator udfører fransk oversættelse af eksamensbevis direkte online, oversættelser som accepteres af skoler og universiteter over hele verden, uden at disse skal notarpåtegnes.

Kvalitet du kan stole på

Som ISO17100 certificeret oversættelsesbureau følger vi naturligvis en streng kvalitetssikringsproces for at sikre, at hele den oversættelse, vi leverer til dig, er korrekt både hvad gælder layout, terminologi og ikke mindst, at den accepteres af skolerne i det land, hvor du har til hensigt at søge om en uddannelsesplads. Vi giver garanti for dette, da vi altid anvender oversættere, som er godkendte og certificerede i modtagerlandet.

Fransk autoriseret oversættelse af andre typer dokumenter

Uanset dokumenttype kan vi hjælpe dig. Vi oversætter ikke blot eksamensbeviser, men også aftaler, domme, kontrakter, kørekort, registerudtræk, fødselsattester, osv.

Når du bestiller din oversættelse, bedes du venligst notere i meddelelsesfeltet i hvilket land, oversættelsen skal anvendes.

Du er velkommen til at kontakte os på Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt for flere oplysninger.

The Native Translator er et certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.