The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel tysk oversættelse

Få en professionel fagoversættelse eller autoriseret oversættelse til og fra tysk til markedets bedste pris

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der tilbyder kvalificerede oversættelser til og fra tysk online. Her kan du bestille en autoriseret (bekræftet) oversættelse eller en fagoversættelse indenfor jura, finans, medicin eller teknik fra dansk til tysk, tysk til dansk og flere end 30 andre sprog. Vi hjælper vi både private og erhverv med tysk oversættelse, og leverer skræddersyede og branchespecifikke tyske oversættelser til overkommelige priser.

Bekræftet oversættelse til og fra tysk

Hvis du har brug for at få oversat et vidneudsagn, en dom, legitimation eller andre dokumenter, der skal bruges som dokumentation til en offentlig myndighed, et universitet eller en potentiel arbejdsgiver, kan du, som udgangspunkt, gå ud fra, at oversættelsen skal være bekræftet. Hvis du skal have en bekræftet oversættelse, skal du bruge en tysk translatør til at bekræfte din oversættelse med underskrift eller stempel.  Denne bekræftelse er et kvalitetsstempel. Hvis du bestiller en bekræftet oversættelse fra tysk til dansk, bruger vi en dansk autoriseret oversætter. Hvis du har brug for en oversættelse til tysk, bliver oversættelsen udført i Tyskland af en oversætter, autoriseret der (vereidigter Übersetzer).

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i tysk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt tysk sprogbruger oversætter til tysk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Oversættelse mellem tysk og mere end 30 andre sprog online

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra tysk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, ungarsk.

ISO 17100 certificeret tysk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en tysk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og dokumenter. Vores tyske oversættere er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Leveringstid – Så hurtig går leveringen af en tysk oversættelse             

Du får typisk din tyske oversættelse retur efter 1-2 dage, hvis det er et enkelt dokument, du skal have oversat. Leveringstiden kan dog variere, afhængigt af hvor mange sider der er i dokumentet.

Hvad koster en professionel tysk oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en fagoversættelse eller autoriseret oversættelse til eller fra tysk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikret fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse til og fra tysk direkte online.